wtorek, 6 sierpnia 2013

przepis

Nie ma nic prostszego,
niż cokolwiek z ciastem francuskim.
jestem jego fanką
Jak widać 4 składniki, a ile przyjemności;-)
kroję ciasto o tak
Dwa sposoby krojenia ciasta.
Oczywiście każdy kroi wg uznania.

Zwijam,  wkładam na 15 min do piekarnika rozgrzanego tak do około 180 stopni.
No i to tyle ;-)

lubię też z innymi dodatkami
ale może o tym innym razem ;-)


p.s. a miało być o Woodstocku, na który nie pojechałam ;-)

2 komentarze:

  1. Wykres wymiata. Nie zrobiłabym go lepiej :D

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. P.S.

      Może to i dobrze, że nie pojechałaś na Woodstock. Bo jakbym wiedziała, że tak blisko mojej mieściny jesteś i nijak w tym tłumie nie mam jak Cię znaleźć, to chybabym padła ;)

      Usuń